MOA-BS als King software dealer


MOA-BS levert en implementeert King software als core-business. Hierin hebben wij ons volledig gespecialiseerd. Het hele scala van producten en opties die King Software biedt is ons bekend. Daarom zijn wij in staat een passend advies te geven voor uw situatie. Maar ook als een oplossing niet haalbaar is zullen wij dat eerlijk kenbaar maken.

MOA-BS en de eindgebruiker


Naar aanleiding van een vraag van uw bedrijf voor een ERP pakket zal MOA-BS éérst luisteren en inventariseren. Aan de hand hiervan kan een gerichte demo volgen, waarin dié aspecten belicht worden, die voor uw bedrijf van belang zijn. Op deze manier krijgt u een goed inzicht welk pakket en welke opties het beste passen in uw situatie.

MOA-BS; Gecertificeerd dealer King Software
 

MOA-BS en de accountant


MOA-BS werkt nauw samen met accountants- en administratiekantoren. Zij verwijzen de klant graag door naar MOA-BS voor het aanschaffen van King Software. Uit ervaring weten zij dat het hele implementatietraject bij ons in goede handen is.
Wij hebben geen binding met afzonderlijke kantoren, waardoor integriteit en loyaliteit naar het kantoor is gewaarborgd.

MOA-BS en de hardwareleverancier


MOA-BS verkoopt geen hardware als bewuste keuze. Wanneer een King gebruiker een hardware-advies van ons wil, kijken wij altijd naar de beste keuze in de klantsituatie. De klant is er dan vrij in waar hij de apparatuur aanschaft. Als een hardwareleverancier de vraag voor een levering van KING software krijgt voorgelegd is de stap naar MOA-BS gauw gemaakt.
Wij verkopen immers geen hardware of andere hardware gerelateerde diensten waardoor we elkaar "niet bijten".

King Software accountant King Software hardwareleverancier